Sömnlös

Jahopp, brukar alltid somna utan problem, så också denna kväll. Men så väcks jag av ledsen Lilltjej som haft mardröm. Johan hann dock ta hand om henne men jag kunde inte somna om. Så nu ligger jag här och stirrar ut i mörkret inte det minsta trött. Suck.
Johan har semester nu fyra veckor framåt. Imorgon, eller ja, idag då klockan passerat midnatt, går hans flyttlass så vi delade upp det sista idag. Sänglinnen, handdukar, köksutrustning, DS-spel och så vidare. Visserligen återstår förrådet men där är det väldigt lite som jag tar vara på. På torsdag är det ju min tur så fram tills dess blir det lite primitivt boende då han flyttar matbord och soffa imorgon. Jag jobbar till torsdag, sedan tar jag en veckas semester för min flytt. Jobbar sedan två veckor för att sedan ta över Lilltjejen fyra veckor.
Apropå Lilltjejen och separationen har det, än så länge gått jättebra. Kanske för att vi inte gjort någon stor grej utav det. Kanske för att föräldrarna till bästa kompisen på dagis också separerat. Eller också något så enkelt som ett avsnitt av "Fixa rummet" där flickan bodde "en vecka hos mamma och en vecka hos pappa". Alternativt helt sonika en kombination av allt. Hon var med på våra lägenhetsvisningar, berättat på dagis om det nya hon ska börja på med "nya kompisar och fröknar". Vid utvecklingssamtalet framgick hur förväntansfull hon var och har ofta frågat oss när vi ska flytta. Jag nämner för att "påminna" att vi flyttar till vårt nya hem och hon och pappa till sitt nya. Att hon får ett rum hos pappa och ett hos mig och bor en vecka i varje.
Medan vi packat har hon fått egna lådor som hon fyllt med sina grejer. Hennes har vi ännu inte delat upp förutom möblerna som jag får, bara sagt att hon får en del hos respektive.
Vi får väl se hur det går när vi väl är på plats, men tycker vi förberett henne så mycket, det vill säga så anspråkslöst vi kan.

Nu ska jag göra ett nytt försök med combatfilmen. Det brukar ju vara ett effektivt sömnmedel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0