Underbara säng!


En helg med Ikea skulle man kunna säga. Fem Billy-bokhyllor, byrå, soffa, säng, hurtsar och jag har träningsvärk i händer och underarmar! Att ha burit ett gäng flyttlådor bidrar troligtvis också. Mängden emballage är osannolik - helt galet! Är väldigt glad att jag har Volvon som sväljer rätt bra med fällda baksäten.
Långa dagar men med det trevliga resultatet att se mitt hem ta form. Dessutom fått hjälp av Christer med det tekniska. Som att koppla upp Internet, välja tv och tillhörande utrustning. En del tycker sådant är roligt, att jämföra modeller, fabrikat, pris och så vidare. Sistnämnda till exempel är en sådan vilket är tur för mig för jag tycker det är outsägligt tråkigt. Min nivå är att kliva in i en butik, peka på nån tv som inte kostar en halv världsdel och fråga expediten:
"-Är den bra? Ok, då tar jag den!"

Får man hjälp av en IT- och tillika ljud- och bildnörd är man synnerligen tacksam. Nu återstår bara att lära sig hur allt fungerar. Apple-TV? Undertecknad känner sig inte trettionio år gammal utan snarare etthundratrettionio!

Flytten av katter och akvarium gick iaf bra tack ock lov. Eller ja, Bror körde serenad tills han sket i sin transportbur. Därefter blev det lite lugnare medan Linda andades genom munnen resten av vägen.
Första natten igår låg de alla tryckta intill mig och nu är de också allihopa här i sängen. Känns väldigt bra att ha dom här nu då det kändes hemskt att se dom förvirrat tassa omkring i det så gott som tomma huset.
Trots trött kropp var det skönt att släppa allt flyttstök för en stund och teama med Elin på min Frölundaklass. Kändes som en evighet sedan jag körde, när det i själva verket var en vecka. Det har hänt så mycket senaste dagarna att det känns längre.
Men nu går mina ögon i kors!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0