Sladden

Gråkatterna har ju förpassats till lådan sedan flytten med den följden att sanden spridits överallt. Det är ett evinnerligt sopande och dammsugande så ikväll tröttnade jag och släppte ut dom. Med lätt hukande stil utforskade dom närmaste omgivningarna. Grannkatten Sladden (hahaha) hälsade belevat medan Lilla Grå fräste som hon oftast gör, även mot gråbröderna.
Fick till slut lyfta in dom men verkar som de har koll på var hemmet nu är. Måste ta tag i kattrappan i helgen.

Hämtade bilen som försetts med två nya framdäck. De var visst totalt nedslitna och en spik låg bakom punkteringen.
Därefter blev det Roberts combatpass på Lindholmen där jag också fick vara med och teama - och Christer hakade på! Går uppenbarligen alldeles utmärkt att köra combat i vadderade cykelbyxor. Som gammal kickboxare syntes det i rörelserna och att gå från det till koreograferade kombinationer i takt till musik är inte helt enkelt, men han gjorde det jättebra! Nästan lite stolt faktiskt och kul att han vågade prova! Undrar om det var ren artighet eller uppriktigt när han sade det var kul...
Blivit väldigt mycket träning på sistone - roligt! Framgent lär det ju bli varannan vecka men först fyra med synnerligen begränsade möjligheter. Så får passa på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0