Eget!


Inget papper som saknades för banken, kors i taket. Fick mina nycklar och drog direkt till mitt nya hem. Firade med sushi och konstaterade att flyttstädningsfirman gjort ett taffligt jobb. Inte torkat av skärbräda, inte torkat linneskåp och andra ytor som var täckta av damm. Orkade inte klaga utan ville bara sätta igång.
Kunde hämta lastbilen tidigare - mellan enligt pappret men stor för mig. Riktigt kul att köra faktiskt. 
Hittade matbordet och stolar i Bäckebol efter visst telefonerande av butiken i Kållered. Under tiden skickar Johan bilder på Ronjas glassbjudning på sin sista dagisdag. 
Ikealeveransen fyllde upp större delen av vardagsrummet. Var det inte bara en soffa och en säng?
Fick sedan ovärderlig hjälp av Christer att fylla lastbilen med de stora grejerna.
Ägnat sista timmarna åt att montera matbord och stolar, packa upp allt som kunnat packas upp, burit ned i förråden (det ena luktar skumt), och bäddat i Lilltjejens säng där jag nu ligger. Måste fixa dammsugare imorgon!
Hoppas kunna hämta resten i huset under förmiddagen imorgon så jag har allt på plats och kan fokusera på att komplettera och fixa iordning. Behöver bokhyllor, tv-bänk och hallmöbler. Måste förbereda för akvariet och gråkatterna samt fylla upp kyl och skafferi. Tja, mycket återstår helt enkelt men är rätt nöjd med denna dag.

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Lycka till i nya lyan nu!!! :-)

2016-07-02 @ 11:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0