Minirecap


En lycklig Linda fick byta jobbkläder till svettvänliga istället och skotta infarten klickan sex på tisdagsmorgonen. En dusch senare slirade jag ut på vägarna där busshållplatserna var fulla av pendlare som väntade förgäves. Stannade och frågade men ingen skulle åt Torslanda. Johan fick med sig en till Mölndal. Tog nästan dubbelt så lång tid att ta sig till jobbet med bussar och lastbilar fast överallt. På radion uppmanades folk att om möjligt stanna hemma. Jag var bara lycklig. Äntligen!
Gulingen tuggade på men på Volvoparkeringen var det oskottat. Lyckades gunga mig på plats i det hyfsade ledet medan andra knuffades. Och en del fick klara sig utan hjälpande händer...
Tycker det är imponerande att den lilla röda tog sig så långt. Och Mikael körde slitna dubbfria däck blev mer knuffad till jobbet än för egen maskin - bara för att inse att alla utom ett möte blivit inställda på grund av uteblivna deltagare. Det som blev av kördes via telefon, hahaha!
Blev liknande för mig, inställt och telefonledes. Aldrig har det varit så många lediga mötesrum. Nere i fabriken lockades nattskiftet vid banan med övertidsersättning för att bistå morgonskiftet som inte kunde komma in. 
Visst kan det ställa till det på många sätt, för utryckningsfordon till exempel. Men annars kan man ju bara gilla läget. Det är ju äntligen riktig vinter!

Idag var det den dagen av Volvos dealerkonferens då också vi tjänstemän fick delta. Hela förmiddagen som avslutades med att vi fick se de kommande modellerna. Nya XC60 och XC40 var rasande snygga!
Kom ut i strålande solsken och man blev sådär barnsligt pirr-glad i hela kroppen vid åsynen av den gnistrande snön. Min och chefens bil blev fin förgrund.
Fick dessutom börja dagen med en timme på löpbandet då dryga milen avverkades. Bilden är dock från måndagens combat. Två bra pass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0