Spabesök nr ett

Har aldrig förstått hysterin kring Smögen under sommaren. Visst är det jättefint där det ligger fastklamrat på kustlinjen men så är det ju varan längs kusten man ser.

Vintertid är det desto lugnare, nästan dött och således passande för mig att besöka. 
Smögens havsbad var litet och just därför ganska mysigt. Inte mycket folk heller vilket ytterligare förstärkte den positiva upplevelsen.
Fick sextio minuters massage av en tjej som såg olycksbådande mesig ut, men aj vad jag misstog mig! Där var det tio års erfarenhet i nävar och armbågar som fick undertecknad att kvida.
Körde femrättersmeny vilken var rätt ok, något riktigt, riktigt gott och något som inte stack ut på något sätt. Mätt blev man i alla fall.

Imorgon väntar Hotell Tylösand som ringe och meddelade att min behandling fått flyttas kortas ned pga sjukdom. Svårt för dom att förutse förstås men lite tråkigt med enbart 25 minuter. Bättre än inget visserligen.
Hoppas kunna få lite plats i spa:et i alla fall på den fullbokade anläggningen så jag kan återhämta lite efter den snart stundande tvåtimmars-combaten. Jag, Elin och Angel kör för fullbokad sal i Majorna med temat Scooter och "nyårsklädda"! Kommer bli kul!


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Jaha? Och vem ligger du bredvid??? ;-) Skämt å sido- jag hoppas du får ett fint slut på året på Spa nummer två- låter som en hit. Ska nog fundera över ett sånt arrangemang nåt år när man inte har en liten att övervaka... antingen får hon bli så stor så hon får följa med (typ om 10-15 år snark!!!) Eller om hon firar med någon annan- vem då? Vill nog helst fira med dottern så det blir väl till att vänta på spat ett par år- hahahaha...

2016-12-31 @ 00:42:36
Postat av: Linda till Anna i gbg

Inte listat ut det alltså? ;)
Tja, nyår- och midsommar brukar visst vara några av de populäraste spa-helgerna så vill man ha lugn och avskildhet är nog annan helg att rekommendera :) Du får låta andra hälften ta hand om den lilla så du kan åka (som jag gjorde) om du inte har några bra kontakt med snälla far/morföräldrar...
Gott Nytt till dig i alla fall, trots att du inte kan ligga vid en pool! ;D

2016-12-31 @ 07:01:05
Postat av: Anna i gbg

Nej jag har inte listat ut det... eller skulle jag det? :-D Vän eller "Vän"?? ;-)

Jag avslutade året väldigt mysigt faktiskt, i ett fint hus med havsutsikt i Åsa, så jag ska inte klaga... och en fin promenad vid lunchtid vid havet fick starta nya året, även om 2016 har varit tufft på många plan så hoppas jag att 2017 ska bli bättre, det var iallafall en någorlunda lugn och fin start ;-) Fortsatte dagen med att äta fryspizza, ekologisk- förvånansvärt god :-D Och kakrester från igår, så jag ska inte klaga på det heller.

Gott nytt år till oss nu och hurra för ett nytt långt härligt år!! ;-)

2017-01-01 @ 18:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0