Outsiders

Julbord med hela IT, också i år på Valand men med förändringen 20-talstema. Jag som vanligtvis tycker det är skoj att klä ut mig fann detta tema dock outsägligt tråkigt och orkade inte engagera mig. Ett fåtal, framför allt tjejer gick dock all in vilket ändå var lite kul att se.
Då Mikael blev dålig var det Stoffe och Ola jag fick sällskap med och för-åt lite på puben innan. Mumsigt och alldeles lagom.
Det var rätt dålig uppslutning med många tomma platser. Vi satte oss först vid vårat bord, längst ned närmast matsalen. De andra fyllde på från andra hållet och följdaktligen blev det ett stort gap fram till oss där vi satt på vår kant. Fick en del kommentarer och blickar från både kollegor och personal, haha!
Jag och Stoffe tyckte det var optimalt men fick lite dåligt samvete för stackars Ola som inte ens fick en alternativ spännande bordsgranne att socialisera med. Han gav upp tidigt och vi följde kort därefter. Kändes ganska bra att lösa av svärisarna såpass tidigt och logga in på jobbdatorn.

Riktigt skönt ute faktiskt. Ingen vinter över huvudtaget, eller kanske just typisk vinter för västkusten. Åtta plusgrader...

Just det, Lilltjejen gick noggrant igenom paketen under granen och konstaterade bekymrat att mitt namn inte stod på ett enda. Då försvann hon in på sitt rum och efter stort hemlighetsmakeri kunde jag sedan säga att jag nu i alla fall hade två stycken med mitt namn! Min söta, underbara omtänksamma Lilltjej!
Sedan var Lilla Grå dom klämde ned sig intill min arm när jag jobbade också rätt söt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0