Kvällning

 
Känns det som det är jul nästa vecka? Inte riktigt.
Johans vecka men jag anslöt till luciafika på dagis där Ronja också detta år ville vara tomte. Tycker det är lite kul att hon tvärtemot kompisarna föredrar tomtedräkten, sötnöten min. 
Annars har det varit ännu en vanlig vecka kan man väl säga. Skönt att förkylningen är helt borta så man kunnat träna igen. Uppehållet resulterade direkt med ett ont högerknä efter timmeslöpningen på bandet. Kunde inte köra lunchcombaten ordentligt i onsdags och värker ännu ibland. 
Nästa vecka kör Nordic Wellness ut nya releaserna. Jag har ju Ronja då så jag har inget pass förrän på söndagen, vilket innebär att jag ändå har dryga veckan att plugga. Så går det när man vid varje försök somnar innan låt nummer två.
Blev biopremiär i onsdags i form av Star Wars Rouge One, föregången av intressant sex(?) rättersmiddag på La Cucina Italiana. Tror faktiskt jag fick min första Remy-upplevelse också med ett portvin och en ost. Mums!
 
Jag har nu också blivit en del av statistiken - skilsmässostatisktiken. Skickade ju in ansökan om fullföljande efter de obligatoriska sex månaderna. Känns lite konstigt att det hanteras som ett mål med domslut men nu är i vilket fall den fasen i mitt liv, den gifta fasen officiellt avslutad. Underligt hur snabbt det känns så fjärran, hur snabbt jag fick min nya tillvaro på plats. Så rädd jag var inför tanken på att vara ensamstående mamma, men så bra det ändå gått.
Är tacksam för det stöd jag fått från både väntat och oväntat håll. Tacksam för mitt arbete som ger mig bättre ekonomiska förutsättningar än många andra och chefer som stöttat hundraprocentigt. Fick feedback om hur skillnaden på mig från i våras är märkbar vilket är skönt att höra, och jag känner det ju också själv. Även om jag ännu dippar ibland och undrar var sjutton jag håller på med, har det ändå varit många gånger jag suttit i morgonens trafikflöde och känt den där glädjen och tacksamheten över att åka till jobbet.
Jag unnade mig min vecka i Portugal i 40-årspresent. Jag unnar mig en spaövernattning i mellandagarna och spavistelse över nyår. Jag tycker Ronja ska få bibehålla traditionen att uppleva riktig vinter och skidåkning så hittade en kortvecka i Sälen. Dock var Lindvallen fullbokad så blev Hundfjället. Hon har ju pratat mycket om att hon vill åka till Sälen och åka skidor så känns bra att kunna göra detta med henne. Julklapparna till henne är kanske fler än vad som är sunt och möjligtvis är det en undermedveten skuldkänsla som bidragit till högen. Men mest tror jag faktiskt att det bara är så himla roligt att få ge samt se och höra hennes förväntan. Ser fram emot vår julaftonsmorgon där en del kommer att öppnas innan resten tas med till Mölndal och firandet med Johan och hans familj.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0