För-jul

Skriv inläggstext 

Finner det märkligt tillfredsställande att rensa vattenlås. Luktar obeskrivligt och ser ut därefter men ja, när man monterat tillbaka grejerna och ser vattnet flöda igenom utan problem känner man sig löjligt nöjd med sig själv. Och sugen på en dusch.

Inte konstigt det runnit undan så dåligt i både kök, badrum och tvättstuga. Det var inte bara mina sex månader som satt i dom krökarna!
Upptäckte att utloppet i tvättstugans ho läckte och hela metalldelen gick sönder när jag försökte skruva loss den. Så får bli en sväng till VVS-butiken i mellandagarna. Tyr det inte hände i köket.

Blev lite "för-jul" med det bästa på bordet och saffranssemla till efterrätt. Mumsig!
Till kvällen meddelade syster att hennes paket till oss levererats och vi MÅSTE hämta det genast då ett paket skulle öppnas innan jul.
Med den anledningen var inte särskilt svårt att övertala Lilltjejen att åka en sväng till uthämtningsstället. Däri låg en lite annorlunda "julgranstoppsprydnad", haha!
-Nämen titta Ronja! Vi har ekorrar i granen!En förväntansfull Lilltjej kom till slut till ro så morsan kunde fylla strumpan samt dra snöret därifrån och kors och tvärs genom lägenheten till en undangömd klapp. Fick bara dra så hon inte fastnar om hon eventuellt tassar över under natten. Bror ställde upp som snörvaktare.


Utanför blåser det rejält, tomtens renar får slita ont inatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0