Ett tag sedan!

Lilltjejen fick en del på sin önskelista så att säga. Förmiddagen ägnades åt Lego samt show i nya stassen. Sängen blev bra scen.

Johan skulle på middag med föräldrar till sin mormor så vi bestämde igår att byta tidigare så Lilltjejen kunde följa med.

Mina Frölundapass är ju inställda jul- och nyårsdag så körde en löprunda istället. Höger knä bråkar ännu vilket är grymt störigt, men riktigt skönt att komma ut.

Därefter hade jag föresatt mig att dra ut på stan! Har ju tänkt många gånger men gett efter för latmasken. För jag älskar ju att dansa och vet att jag skulle ha kul bara förutsättningarna är där, dvs rätt musik! 
Nu skulle det banne mig bli av så körde lite samma förberedande inställning som ett löppass. Det ska bara göras!
Hamnade efter lite funderande och tips till slut på Gretas. Fick o-vakts flashbacks när jag stod lite strategiskt vid dansgolvet och saknade det lite. Roade mig med att iaktta det ökande antalet människor tills övre plan öppnade. Schlager och "klassiker" på nedre plan och house på övre. Inget som direkt föll mig på läppen precis så kände mig lite håglös ett tag. Fortsatte att glo på folk. Nedre knölades igen ganska fort så gav efter för house-tugget. Det var hyfsat ok och jag lät mig försvinna bort ett tag. Golvet var ju i princip tomt så det bjöd inte på några större problem.
Till slut började dock det också fyllas upp och då fann jag mig likväl rätt nöjd. Ingen lackande svett men småkul ändå. Tror just att detta är det musikutbud som erbjuds där ute idag - tyvärr.
Nåja, kan allt tänka mig fler försök framgent. Känner mig lite duktig som kom iväg till slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0