Torsdag

Det har blivit mycket combat senaste dagarna. Kanske för mycket, körde bland annat för Rebecca i tisdags. Ont i en axel och grymt omotiverad idag när jag körde Sats igen, rent av anti. Jag är inte bra som deltagare och som omotiverad sådan än värre. När instruktören dessutom har så dålig teknik att jag nästan skäms blir det riktigt illa. Jag är ingen hundraprocentig instruktör men någon måtta får det väl ändå vara! Fattar inte varför jag gick på hennes pass igen, bara dumt.
Måste ut och springa igen men lär få vänta till nästa R (Ronja)-fria vecka. Imorgon efter jobbet åker jag ut till StV med trimmern igen. Dennis har köpt en stuga nästan mitt emot vår och enligt honom ser det riktigt illa ut nu. Rena törnrosaslottet minus slottet. Ska också vintra i form av att stänga av vatten och avlopp. Mina R-fria helger är rätt bokade framgent och hösten är snart här så lika bra att få det gjort medan det ännu är folk där ute som kan hjälpa mig med pumpen. Jag orkar inte lyfta den på egen hand.
Med tanke på detta blir jag kvar till lördagens sena färja tillbaka. Inställd på en ryggvärkande och svettig lördag!
Känner mig generellt lite nere, ser väl inte supermycket fram emot att röja i en trädgård som bara är av rent måste men om jag är effektiv kanske jag kan belöna mig på en klippa sedan. Kanske gör mig gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0