Lördag med regn

Barnkalas hos gammal dagiskompis frigjorde två timmar för undertecknad att spendera lite pengar på Allum samt käka Max-lunch. Vädret var sådär men ändå lite mysigt med det lätta regnet medan vi efteråt matade änderna i Slottskogen. Bröd ska visst inte vara bra att ge dom, men salladen och vindruvorna som rekommenderades istället ratades å det grövsta. Vad ska de med sallad till när de har hela gräsmattor?

150 spänn tyckte jag var rätt ok på FBs köp/säljforum. Erkänner att jag kanske har snudd på skomani, i sann tjej-anda. Fast på träningsvarianten istället för nätta saker med klackar.
Apropå träningsskor är det mitt och Elins 90-minuters specialpass imorgon. Tror jag har hyfsad koll på mina låtar efter kvällens sista-minutenplugg.

Nu har jag gjort dessa tre grå sällskap, duktigt trött faktiskt. Semestern går mot sitt slut, på måndag är det dsgs igen. Gruvar faktiskt lite. Innan jag gick på semestern gjorde jag mitt bästa för att beta av inboxen. Kom ned till några hundra för att sista dagen köra "markera allt som läst"! Noll olästa mail, tjoho! Heh.
Med några sporadiska inhopp och rensningar under dessa veckor är inboxen nu ändå uppe i dryga sexhundra olästa mail igen. Denna vecka har det definitivt märkts att folk återvänt då majoriteten kommit nu. Lite ångest faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0