Sverige


Så var man på svensk mark igen. Visst är det trångt, svanskotan skriker och skinkorna turas om att somna men flygresorna har ändå gått förhållandevis väl med tanke på sträckorna det faktiskt handlar om.
Sitter nu i passkontrollen. Otroligt ineffektivt system. Här blir vi lätt en halvtimme! Hoppas min taxi ännu väntar. På vägen ut till startbanan i Istanbul fick vi vända tillbaka då en väska hamnat fel på vårt plan. Tillbaka, rota fram och så iväg igen.
Har inte haft tid eller ork att blogga under veckan vilket är ganska frustrerande. Man vill ju skriva medan intryck och minnen är färska. Hade ambitionen att skriva på flyget men orkade bara inte. Det har onekligen varit en dränerande vecka. Intressant men dränerande.   

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Välkommen hem :-)
Jag har kikat in och tittat om du uppdaterat om dina äventyr, men du kanske gör en sammanfattning längre fram. Dock förstår jag att du inte orkar när det är 200 knyck hela tiden. Man blir lätt utmattad ;-) Hoppas att allt gått bra- det verkar ha varit intensivt och snabbt hem igen :-D

2016-04-23 @ 18:53:20
Postat av: Linda till Anna i gbg

Tack! Ja det har varit långa dagar med mycket input, och ska försöka få ihop en sammanfattning så snart som möjligt. Vill ju ha ned så mycket som möjligt innan jag glömmer 😊

2016-04-24 @ 07:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0