Solhelg


Det blev lite flängande men ändå gott att vi kom ut till StV redan på fredagen. Kunde ta det lugnt på lördagen och förbereda lite medan Johan och Lilltjejen var på simskolan. Fotade två ovan från vår brygga medan jag väntade på att de skulle komma ut igen tillsammans med Johans föräldrar. Några timmar senare hämtade vi Andreas med familj och kräftskivan kunde påbörjas.
Jag är ju inget fan av skaldjur så körde på sill och lax istället. Dessa kräftor var dock riktigt goda - efter jag demonstrativt dragit bort "bajssträngen", höhö.
Andreas med familj skulle sova över medan Tomas och Monica skulle skjutsas in. Snopet värre bara när motorn inte startade! Försökte tills batteriet gav upp. En lätt oro inträdde. 
Många på ön som säkert kunnat hjälpa och ställa upp med båt, men var de i skick att köra en lördagkväll?
Innan vi hann inleda dörrknackning hade Tomas ringt sin vän som de också lånat parkeringsplats av i marinan. Han kom snabbt ut och hämtade dom, fantastiskt snällt!
Men nu var vi alltså strandade och beroende av färjan klockan tio följande dag. Andreas och Elin skulle på husvisningar och Johan och Ronja på kalas under eftermiddagen medan jag hade mitt pass i Frölunda. Då jag säkrat skjuts till fastlandet av Sven senare under dagen kunde jag ställa iordning och städa stugan samt kolla båtmotorn i dagsljus.
Hade vi kommit åt dödmansgreppet på något sätt? Vad vi visste hade vår båt inte ens något sådant. Tändstiftet? Den hade ju startat direkt varenda gång hittills men nu plötsligt inte alls. Störigt.
Trots att batteriet var slutkört gjorde jag ett försök att starta - och den startade direkt! Vad sjutton!?
Så nu blir det att hitta en marin verkstad som kan gå igenom motorn så vi vågar lita på den igen. Skumt!
Så fick över båten och in på vår plats i Hjuvik. Gick bra men var helt genomsvettig. Phu, klarade det!
Blev några blunders i koreografin men nöjd ändå. Fick grym feedback från en som testat andra instruktörer under sommaren. Jag var tydligast i rörelserna vad gällde de olika teknikerna. Gott att  höra! Imorgon ny chans att sätta koreografin. Nu är jag duktigt trött i ögat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0