Fåtöljen

Näe, det blev inget pris för "månadens mamma" denna gång heller. Hon skickades hem från dagis i torsdags och var ännu så pass hostig och snorig att vi fick hoppa simskolan. Jag som såg några enkla timmar passerade där fick tänka om. Nu fick vi bli hemma istället. Ångest.
Min Lilltjej är fantastisk på att sysselsätta sig själv, men visst är det roligare att ha en lekkompis (ja, somliga tycker visst det). Det är där jag kryper ur skinnet och har utbota svårt att uppbåda det engagemang min fina tjej förtjänar. Löste det genom att ändå åka hemifrån. Slog ihjäl tid genom att åka till biltvätten. Den där som man åker igenom är ju faktiskt spännade. Sedan blev det lite shopping åt henne i form av välbehövliga nya skor och strumpor. Hennes fossingar har dragit iväg rejält under sommaren och de där sittcyklarna på dagis går hårt åt alla skor som inte har stålhättor.
Proviantering och bullbak tog några timmar av denna söndag och sedan kom en synnerligen reducerad Johan hem från som Herrclub. Han är också förkyld.
Jag zombifierade mig i fåtöljen och Johan i soffan. Hennes paddanvändning har med råge överskridit vilken föräldrarekommendation som helst! Skit samma, det lär nog bli folk av henne ändå.
 
Tryckte undan det dåliga samvetet och såg fram emot mitt pass i Frölunda. Energin var tillbaka och åh vad roligt jag hade! Körde slut på mig så det till efterföljande koreografiträningen inte blev mycket till vare sig teknik eller kraft. Men koreografin sitter hyfsat. Partille kör annorlunda releasevecka denna gång i form av LesMills-medley.Två timmar där alla LesMills koncept kör några låtar var. Jag har valt låtar som inte är för tekniskt svåra och därmed fått byta ordning för att också uppfylla maxtiden vi har på oss. 
Jag tänkte vara med på hela medleyt, så får testa bland annat Body Attack och Body Jam vilket ska bli kul. Body Jam är direkt efter min combat så blir ett intressant byte av stil där.
'
(Vägra inse att jordgubbssäsongen är slut!)
 
Kommande vecka är lugnare i kalendern i varje fall. Vår after work ska förhoppningsvis bli av denna gång men lite surt att missa releasen i Frölunda. Prioriterar faktiskt social samvaro(!). Eller så är det att käka god mat ute som överväger. Neh, mitt umgänge är synnerligen begränsat men "mina pojkar" har fått komma innanför min hamsterboll. Trivs så himla bra med dom, åtmindstone för lite after work en gång varannan månad, hahaha!
 
Fick ju ur mig en skrivpuff igår. Himla kul och så lätt det gick! Blev lite överraskad att dagens ord var en bild istället och trodde först det skulle vara svårare. Fick tillbaka lite skrivlust men tog mig inte tiden idag. Fick bli blogg istället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0