Efter

Jag ligger hopplöst efter på bloggfronten. Tid och ork på kvällarna har inte funnits denna vecka och swosch så var det fredag!
Får bli bilder utan de där detaljerna man gärna vill ha. Fast egentligen är det inget nytt då det som oftast är träningen det handlar om.

Måndagsreleaser i Partille i annorlunda tappning. Två block på vardera en timme. Body Step, Body Pump, GRIT Plyo och CX Worx första timmen. Kul tyckte jag. Perfa med några låtar från varje koncept att testa på. Fegar lite med vikter och hopp så jag har energi till mina låtar i block två, hur svårt kan det bli?
När det var dags för GRIT var jag helt slut! Så till CX:en stod jag och "planerade" vårt nästa försenade block med kollegan.
Andra blocket sent omsider blev reducerat då Body Attack-instruktören var sjuk. Synd då jag tyckte tre låtar varit lagom för mig att orka testa, hehe. Nu fick vi andra lägga till för att fylla en timme. Body Jam, Body Combat och Body Balance. Det var intressant att köra Body Jam i Combat-kläder. Kläderna gör mycket för känslan! 
Att sedan hitta tillbaka hjärnan efter Body Jammens discoljus och koreografi till Combatens motsatta stil var inte helt enkelt. Men koreografin satt nästan som ett smäck så den gick automatiskt som tur var. Kunde därför koncentrera mig mer på instruerandet och stämningen som blev riktigt hög. Kul!
Därefter var det väldigt skönt att slumra in till Body Balance. Det vill säga när vi väl var klara med balansövningarna där jag med min outfit och stela lekamen kände mig lika välplacerad som mögel i fikabrödet.

Lugnare på mötesfronten på jobbet denna vecka så man kunnat få undan det som så snabbt samlas på annars. Valde bort releasen i Frölunda för after work med "mina pojkar". Riktigt gott på Silvis med nya mumsiga smakerfarenheter. Ingen creme brulee på menyn men chokladfondanten dög faktiskt.
På lördag har vi kräftskiva på StV då Johans föräldrar och Andreas med familj får se stället för första gången. Så igår gjorde jag lite förberedelser inför den innan jag stupade i säng. Blev ju sent på tisdagen men drog dryga milen ändå morgonen efter i skitbra tempo. Skitnöjd.
Releasen i Kållered skulle jag teama med Sandra. För den sakens skull var passet fullbokat! Längesedan det hände. Sedan meddelade dragplåstret att hon skadat knäet så jag fick ställa in mig på att köra själv.
Gick lagom snurrigt på det där sättet att jag gör rätt rörelser koreografi men säger något annat. Knä till uppercut, höger för vänster och annat som ställer till det för de stackars deltagarna. Men de var grymma ändå!
Hem och packa inför helgen då vi drar direkt till StV efter jobbet. Bara hämta på dagis och greppa grejer ur kylen här hemma innan vi möter upp Johan i stan.
Siktar på ett löppass som vanligt om några timmar men får se hur vädret är. Resterna av stormen Henrik härjar ännu och att springa i blåst är verkligen inget jag gillar. 
Nu: Sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0