Första gången

Verkar ha åkt på nackspärr. Kom smygande efter duschen igår. Det är en sådan där åkomma jag alltid tyckt verkat fånig. Hade elever som var hemma från skolan(!) och kollegor suckade och pustade. Jag tycker fortfarande det är en fånig åkomma och även om jag fläker ut mitt självmedlidande här är det ju inte precis att man finner det motiverat att sjukskriva sig själv eller amputera vid axlarna för att det gör såå ont. 
Visst, skönt är det inte och huvudrörelser övervägs noggrant (att förbise det straffar sig), men det kunde ju varit värre (kan det förvisso alltid).
Min enda oro är när jag läser om att det kan hålla i sig flera dagar, och hur går det då med mitt deltagande i kavalkaden på söndag? Att röra sig ska ju vara bra, men de snabba ryckiga rörelserna i combat? Vevar lite tafatt i konferensrummet. Äsch, det går nog bra. För säkerhets skull några varv med värmande scarf och en karta Alvedon i väskan.
 
Som sagt lämnade vi de nykokade hummerstackarna hemma och drog på restaurang igår. Testade ju detta ställe med "mina pojkar" för ett tag sedan och gillade det skarpt. Denna gång var det inte lika bra enligt min mening men ok. Musiken var för hög och koriander istoppat här och där trots att jag bett dom skippa denna tvättmedelssmakande ört. Men med tanke på att vi satt där en tid jag vanligtvis snarkar i min säng kanske referensramen var något skev.
Hem och packa tränings- och övernattningsväska för i eftermiddag ska jag dra till Vann spa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0