Vardagssuperlyx

När Skövde ställdes in hade vi ju plötsligt två dagar utan möten. Hur kan man utnyttja det? Jo, vi tar våra laptops och jobbar någon annanstans! Närliggande Arken spa blev perfekt och som lunchgäster stod det oss fritt att nyttja deras allmänna utrymmen, vilket vi sannerligen gjorde! Är alldeles öm i vaderna efter flera timmars knådande. Tyckte vi hade det riktigt trevligt faktiskt. Blev ett telefonmöte och åkte faktiskt in också, vilket funkade bra då det ju var så nära.
 
Sedan kunde jag förstås inte motstå den idé Johan kläckte när han fick höra om den inställda trippen. Jag bokade in mig på sagda hotell och sitter nu här och knådas ännu mera! Överraskande fint spa faktiskt vilkets intryck inte förtogs av att det nästan var tomt. Fantastiskt härlig spontanflykt från vardagen.
Eskorteras in i matsalen och velar några sekunder. Sitta vänd ut mot havet eller in mot restaurangen? Vänder ryggen åt det vindpiskade havet då jag finner det mer intressant att iakktta människorna omkring mig. 
Riktigt bra trerätters där höjdpunkterna var brödet och högreven.
 
En annan höjdpunkt under dagen är min anmälan till nästa års Göteborgsvarv! Hahaha, jajjemänsan!
Lika lite som jag kunde tro att jag skulle gilla att springa, lika lite var min föreställning att anmäla mig till ett andra varv! Johan är dock inte alls lika pigg på det så han och Lilltjejen har redan bestämt att placera sig bredvid banan istället.
 
Kommer att kännas lite underligt att åka direkt härifrån till jobbet imorgon. Ska allt hinna med ett besök i spaavdelningen innan dess. Ännu en fördel med att vara morgonpigg. Men för det behöver man gå och lägga sig i tid också. Facetimat med Lilltjejen och sagt godnatt, är inte tekniken fantastisk?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0