Sol ute

Tja, så ser alltså vår Lilltjej ut över hela kroppen. Vet inte om det är exeptionellt mycket. Googlar man (brr) verkar det ju ganska normalt? Jag fick sova i hennes säng (liiite obehagligt men jag har ju faktiskt haft vattkoppor redan) medan hon fick sova i vår med pappa. Då jag jobbar idag fick han ta den oroliga natten som det verkade vara upplagt för. Det kliar, kliar, kliar, från skrevet (nej, ser inte alls mysigt ut) till hårbotten. Imorgon får jag vobba och så fina farmor offrar onsdagen. Därefter är Johan så gott som arbetsbefriad och därmed hemma.
Själv är jag hyfsat frisk med kvardröjande snor och lite allmänt slemmig i luftrören. Blåser ur det sista i Partille ikväll, höhö.
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Det ser inte såå farligt ut ändå- eller jo det är mycket tror jag, men jämför jag med vår dotter så får du dubbla dom där kopporna- hahaha.... usch ja, nä det där dom säger att dom ska ha det när dom är små för att då är det som lindrigast gällde inte oss ;-)

Stackars er lilltjej, jag lider verkligen med henne. Det är inge kul när det kliar och så måste man ju vara försiktig så man inte kliar sönder dom så det blir värre ärr än det behöver :-( Inte lätt att säga eller följa när man är mitt i det. Eller för en lilltjej att förstå kanske? Men håll ut!! Det går över ;-) Vi hade koppor kvar i flera veckor- dom var envisa framförallt i hårbotten. Kändes som dom aldrig skulle försvinna- men då smittar dom väl iallafall inte...? Tack och lov var ju jag föräldraledig och slapp vabba eller vobba, hade det hänt nu när man jobbar så hade det varit väldigt krångligt.

Lycka till nu! :-)

2015-05-18 @ 11:00:53
Postat av: Stefan

Skall vi kalla henne McChicken eller Chicken-pottan nu då? ;)

2015-05-18 @ 17:45:13
Postat av: Elin

Å, stackarn!
Våra har inte haft än, kanske vore bra att fp snart! Passar väl iof aldrig in bra ☺️😖
Finns receptfri medicin på Apoteket som jag hört är bra!!!

2015-05-18 @ 20:58:09
Postat av: Linda

@Anna i gbg
Urgh, får innerligt hoppas att det inte håller i sig i flera veckor! XoP Men tack, hon är vid förvånansvärt gott mod och försöker att inte klia så gott det nu går :)

@Stefan
Hörrödu taskmört. Chicken-pottan va? Bussigt, kom hit och få en släng av eländet vetja. ;o)

@Elin
Antar att det aldrig är läge för det, så pojkarna har inte haft det alltså. Får hoppas det blir en skonsam variant när de väl åker dit :o)

2015-05-19 @ 11:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0