Helgrecap

En liten andhämtning vid tjärnen idag var välbehövlig. Med musik i öronen och vindens brus i bakgrunden ger jag mig en mental uppladdning inför kommande vecka.
Har varit bedrövlig mamma och fru denna helg. Johan fick hämta på dagis i fredags då jag jobbade över, jobbade på vägen hem och kopplade upp mig direkt efter hemkomst. Där blev jag sittande med indierna ömsom i telefonen och ömsom på skärmen till klockan passerat elva. Lördagen blev något bättre men fick dyka ner i skärmen lite då och då liksom denna förmiddag. Nicklas är nu på väg till Shanghai så jag rycker in som acting. Jag backar också upp Lotta som nu blir borta i minst två veckor genom att ta hand om hennes system vilket var mina gamla. En av dom har en långtgående incident som indierna tar på tok för lång tid på sig att lösa. Inte bra! Får bara hoppas att mina system håller sig på mattan men har en hel del praktiska grejer att tillse där. Allt de vill ha fixat kommer de såklart med i sista minuten. Kan bli en lärorik vecka där jag nu får se till att prioritera rätt då jag har lätt att snöa in mig på saker som kanske inte alltid är det mest nödvändiga just då.
Johan och Lilltjejen drar till Landet innan lunch och jag pausar lite vid tjärnen innan jag åker till Majorna och kvartal nummer 64. Tänker parkera i ICAs parkeringshus men upptäcker att det är knökafullt. Tydligen är det något megaloppis i stan för det är folk överallt. När jag sniglar mig utåt kommer en Golfrumpa farande och kör in i höger framskärm. Toppen. Den kvinnliga föraren ber tusen gånger om ursäkt, tar på sig det hela och vi skriver papper medan bilarna försöker knö sig förbi oss i det trånga parkeringshuset. 
Releasen är som jag vanligtvis tycker - sådär. Jag har ju svårt för deras nya påhitt som de bibehåller och utvecklar ytterligare. Nej, gillar det inte alls men får bara köra sitt fake it and make it eller vad man nu säger när man sedan står framför deltagarna. Inte en enda roundhouse. Inte en enda back-kick. Däremot en jäkla massa side-kiks. Hade ju inte tränat sedan måndags och knäet kändes tack och lov bra. Nu var det bara allmänt segt i kroppen och ville heller inte maxa med tanke på efterföljande pass i Frölunda.
 
Om det var marknaden, det fina vädret eller allmän söndagsleda så hade deltagarantalet droppat rejält idag. Enbart stammisar så vi körde gärnet som vanligt, bara ytterligare lite hårdare då vi hade så gott om plats, hähä! Kändes bättre i kroppen, så den taskiga insatsen på kvartalen kan nog tillskrivas en hel del inställning. Hade lika gärna kunnat ha med kameran som jag brukar men struntade i det idag då jag inte känner att jag har tid att sortera och posta på FB som jag brukar. Motljuset i Majornas anläggning hade också bara resulterat i halvskumma profiler föga intressanta att se.
 
 
 
(SÅ mycket min humor!)
 
Känns skönt i kroppen nu när det var så pass lång tid sedan jag tränade. Det är jobbigt när kroppen sviker. Jag har ju varit så bortskämd med en kropp som hållit och tillåtit att jag tränat så ofta och länge som jag nu gjort. När nu knäet och tidigare axeln bråkade blir man så himla frustrerad, känner sig nästan sviken av sin kropp och åldersnojjan kommer smygande. Vad ska jag göra när kroppen inte längre tillåter combat? Vad tusan ska jag träna då? Hur ska jag motivera mig? Får kanske hoppas att jag tröttnat på combaten tills dess och hittat något annat. Men just nu har jag väldigt svårt att se vad det skulle kunna vara. 
Nu middag. Jordgubbar och grädde! Kanske toppar med lite chips också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0