Whoopwhoop


Energin är tillbaka, så jäkla gött!
PT-sessionen fokuserades på axlar och triceps tills jag ömsom kved och svor åt honom. Trodde det skulle straffa sig till kvällens combat. Kände ingenting, bara lite stelhet i benens baksida efter marklyften. himla skönt välbehövligt efter ännu en sjukt intensiv dag. Bara för att Nicklas är borta går två av Anna-Karins system ner, och hon är utomlands på semester. Back-upen hade lika mycket koll som jag och BAM:en var visst också ledig. Och ojsan, vår kontakt hos leverantören var visst sjuk! Roddar vår kvarvarande P2 med denna möjliga P1 på gång medan mina andra verksamheter pockar på uppmärksamheten. Det var bara att prioritera och delegera det som går. Är faktiskt förvånad att jag ändå kan be om hjälp så pass enkelt, jag som annars ska vara fröken duktig och klara allt själv. Underbara grymma kollegor man har! Och en mycket lärorik vecka närmar sig sitt slut. 
Fick veta att jag nominerats till en utbildning där man förväntas leda människor, kunna bryta diskussioner och "ha pondus". Fattade ingenting. Jag, pondus? Hahaha! Johan bara tittade på mig och konstaterade att jag uppenbarligen uppvisar en annan sida på jobbet än privat. Till och med han undrar vad som pågår! Mentorsprogram, acting och nu detta. Jag förstår faktiskt inte och man kan ju liksom inte säga nej heller. Nästa vecka ska jag köra presentation för de högsta IT-cheferna på företaget! Först lades det fram att jag bara skulle ha en perifer roll och finnas där för att svara på eventuella frågor. Nu ska jag tydligen presentera hela materialet och misstänker att det var deras tanke ända från början. Med denna vecka har jag inte hunnit förbereda ett dyft!
Visst har dessa möjligheter hittills bara varit spännande, otroligt utvecklande och givande men det går så fort! Och med risk att låta tjatig förstår jag faktiskt inte varför just jag? Känns som jag hamnat på ett tåg där alla andra verkar veta destinationen utom jag. Jag bara åker med och har fullt upp att hålla i mig för glatta livet.
Nu ska jag duscha, åka hem och slockna framför combat-dvd:n. Bra dag, bra vecka, trots allt.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Men hallå?! Du är ju en ledare! Inget som förvånar mig alls! Kul att du trivs i den rollen på jobbet! 😎

2015-06-04 @ 21:16:10
Postat av: Linda till Anna W

Men det känns ju inte så! X-P

2015-06-05 @ 06:12:49
Postat av: Linda igen

Som att jag är ledare alltså. :) Trivs finfint på jobbet ;)

2015-06-05 @ 06:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0