Typ chefa


Efter knäbråket är det gött att ha sin kropp tillbaka. Okej, vaderna skulle kanske inte ha massagestolsknådats i flera timmar då de fortfarande är ömma (!) och bröstryggen är sur sedan jag jobbade i sängen i fredags. Men annars är kroppen typ med, så två pass i söndags, följt av daglig dos hela veckan. PT-session på gång och siktet inställt på löpning imorgon bitti, första sedan varvet. 
Drog på mig brallorna efter tisdagens morgonpass och påmindes att de av någon anledning blivit för korta. Just det, därför jag hade dom under vintern då jag kunde ha stövlar. Skitsnyggt med korta byxor och gympaskor... Då är man tacksam för ballerinorna man låtit ligga på jobbet i bortglömd ambition att se lite mer "businessaktig" ut. 
Helt galet intensiv vecka så långt. Helgens incident ännu inte helt löst vilket är rena katastrofen och grejer dyker upp hela tiden. Jag måste ha en skruv lös som ändå gillar pressen, stressen och besluten som måste tas. Back-up för två personer var kanske lite väl magstarkt men snart är denna veckan över. Ändock skön kontrast att komma hem och lyckas koppla bort med ett bad med Lilltjejen, lägga sitt första riktiga pussel på länge eller bara pausa en minut på vägen hem för en vacker regnbåge.

Nu börjar folket jobba sig upp för trapporna. Det är ju sju minuter tills de öppnar. Ingen sommarvärme precis. Det är juni och semester om fyra veckor. Öh?

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilket härligt pussel!

2015-06-04 @ 06:11:39
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Stefan

Nu när du är surrogatchef skall du väl ha kjol??!! :)

2015-06-04 @ 16:25:39
Postat av: Anonym

Junitjej: Ja det var riktigt trevligt! Blev klart på två dagar :)

Stefan: Va? Ska chefer ha kjol?? Då blir det inte mycket chefande för mig ;)

2015-06-05 @ 06:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0