Midsommar 2015


Efter en lyxmorgon i min ensamhet packade jag väskan och drog till Stora Höga. Därifrån utgick jag för säsongens första inlinespass. Seg motvind mot Stenungsund och swischswosch tillbaka. Härligt att köra inlines igen!
På Landet delade jag och Johan på prima lunch. Ett wienerbröd verkade som aptitretare.
Frosseri på hög nivå och någon timmes lökande innan resterande midsommarfirare anslöt.
Öckerös sill och mjölk i champagneglas. Blivande konditorn Ida hade fixat riktig jordgubbstårta som två bitar senare fick undertecknad att ifrågasätta klokheten i den där andra biten. Men den var ju så god!
Typiskt midsommarväder. Mulet och kallt så byxor åkte på under långkjolen. Sedan uppklarnande och riktigt varmt. För att minuterna senare ösregna från åskmörka moln.
Jag har överträffat mig själv i social inkompetens. Kan inte ens hävda att jag gjort ett lamt försök att vara trevlig. Mest glott ner i mobilen hela tiden. Skittrött för att jag otrivs i situationen eller otrivs för att jag är skittrött. I vilket fall är jag inte stolt över min insats idag. Orkade inte ens hjälpa stackars Monica med förberedelserna. Skäms gör jag riktigt ordentligt.
Att gå ned till Lillstugan och natta Lilltjejen där jag nu håller henne sällskap var ingen uppoffring precis. Annars har jag knappt orkat bry mig om henne ens. 
Tur för Lilltjejen att hon har andra i familjen som vill och orkar. Dessutom lär de henne en massa viktiga saker - som att ta selfies.
Man får ju vara glad att det inte är duckfaces i alla fall, haha!
Jag får bidra med att bredda selfie-repertoaren med tråkiga efter-tränings poser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0