Untz, untz, untz!


Jahopp, tänkte mjukstarta och repetera koreografin genom att löka som deltagare på Sandras pass i Majorna idag. Vi var ett gäng som satt där utanför salen och väntade. Och väntade. Klockan blev tio och ingen Sandra. Vad göra? Rycka in förstås!
Helt oförberedd och flera veckor sedan jag körde koreografin. Hjärnan var inte riktigt med om man säger så.
Det gick hyfsat ändå men phu vad jobbigt det var. Inte bra att ha semesteruppehåll! Stretchlåten blev dock en enda röra, hade inte koll någonstans men deltagarna var så tacksamma att de fick pass över huvudtaget. Phuu!
Tydligen hade Sandra vaknat med feber och då receptionen är obemannad den tiden varit oförmögen att få fram sitt dilemma. 

Efteråt blev det shopping i stora mått. Frölunda torg en regnig lönehelg. Det var ungefär lika mycket folk som på Naturhistoriska museet dit Johan åkt med Lilltjejen. Jag lyckades avstå både träningskläder och träningsskor, klapp på axeln. Hittade lite jobbkläder. Och en subwoofer, hähä!

Men det finns ju inget dåligt väder eller hur? Lilltjejen ville prompt leka i sin mya sandlåda som Johan överraskande byggt medan vi var i Stockholm.

Kanske var det också det dåliga vädret som drev Lilla Grå tillbaka hem igen. Hon har varit borta en vecka. Vi lämnade ju alla grå utomhus när vi åkte till Örebro och Karlskoga. Lilla Grå blev visst förnärmad eller nåt och vandrade iväg. Nu är hon tillbaka i alla fall till allas vår lättnad.
Frågan är om Lilltjejens översvallande mottagande fick henne att överväga rn ny vandring...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0