Snart slut


Ätit för mycket än en gång. Jäser vid köksbordet medan barn nattas. Godnattsagor och sådant är inget jag och Johan applicerat på Ronja. Hon somnar oftast framför paddan. Föräldrapriset till oss, tack så mycket. När de somnat igår plockade Nina och Anders fram gummibanden och moster var synnerligen produktiv. En mus, haha!

Det blev faktiskt lite solsken igår så då bjöds det på grillad oxfile ute i värmen. Gottigt!
Senare på kvällen kom flera helikoptrar över huslängorna. Och de blev kvar i timmar. Svaret fick vi morgonen efter. Mannen stapplade in till grannlängan och avled visst i ambulanshelikoptern. Min Volvo skymtar i nedre hörnet...
Kanske man blivit avtrubbad av alla skjutningar överallt och allmänt elände för händelsen lämnade mig faktiskt rätt oberörd.
Nina och Anders hade visst svårt att komma till ro med helikoptrarna dånande långt efter midnatt (öppet fönster kan tilläggas samt loomande) medan jag på undervåningen skonades och slocknade efter tio.

Idag tyckte Systeryster att jag skulle få lite egentid så hon tog barnen till ett lekland medan jag och svågern drog till skogs för kantarelljakt.
Myggigt, lite regn och dammsugat på de gula rackarna. Men det var riktigt härligt att bara klampa omkring i skogen och svettas som en gris. Knappa kilot fick Anders ihop. Mitt bidrag kunde inte ens räknas.
Blev lite snabbshopping med Nina innan middagen. Hittade lite träningstopar och jobbkläder.
Roligt att se hur bra kusinerna leker ihop. Lilltjejen kommer att sakna dom när vi åker hem imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0