Urgh


Förra veckan började jag känna av något bekant på bandet: Tristess. Tjusningen har på något sätt gått över och insikten att löpning är tråkigt kommit smygande. Jag har klarat att lubba en timme så vad nu liksom? Ett nytt mål på en och en halv eller två finns inte på min tidskarta. Att klara den där enligt andra magiska milen på en timme är inget som känns nödvändigt för mig. Jag har lubbat en timme, goal complete. Jag vet, inte mycket driv i mig inte - inte när det handlar om löpning i alla fall.
Idag blev det snabbt tråkigt och kroppen kändes seg. Försökte rycka upp mig, tänka annorlunda och blablabla. Var nära att ge upp men testade intervaller istället. Intervaller kastar mig tillbaka till Furubergets elljusspår där man nötte de där jäkla intervallerna sommar som vinter. Blä.
Men det blev lite variation i alla fall så körde tre eller nåt innan det fick vara nog. Fyrtio minuter är ändå bättre än trettio. Hur får jag tillbaka den där sköna, roliga känslan jag hade i början? Gruvar ju inför fredagens pass. Den där Mustafa Mohammed ska visst vara gästtränare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0