Eftersvett nummer två


Snälla, snälla MAX öppna en grill vid Söderleden! 
Det delades ut Innocent vid lunchrestaurangen idag. Tycker loggan är söt och reklamen rolig, anledningar nog för mig att testa. Det är ju smoothies men tjockleken tilltalade mig inte riktigt. Med tanke på innehållet vill min hjärna känna flytande juice, inte trögflytande. 

Lite färre i Kållered också till dagens pass, hm. PT-sessionen var en jobbig upplevelse. Hade föreställt mig mest en introducerande konsultation följt av lite nätta övningar. Lyfte fram mina ryggproblem, nya springambitioner och oförmåga att göra armhävningar utan hängmatterygg. Fokus blev då att stärka bål och "springmuskler" längs baksidan av benen.
Började med en rörlighetsövning för ryggen. Magläge med armarna rakt ut som ett flygplan. Lyft ena foten och vrid benet upp och över det andra. Foten ska nå den utsträckta handen.
Fick kramp i baksidan av låret och blev liggande som en överkörd kackerlacka med dödsryckningar. Testade andra sidan och fick kramp i andra baksidan. Dödsryckningarna blandades med frustande skrattanfall. PT-killen skrattade säkert också vilket jag inte kunde se med näsan tryckt mot golvet.
Tre olika sorters övningar följde som utmanade ryggslutet och just baksidan hann vi med. En av övningarna gick ungefär lika bra som den där rörlighetsgrejen varpå han säger med illa dold munterhet: "Okej, inte den ännu alltså!" Fick en annan som fick svetten att droppa. Vad hann vi, en kvart? Och jag var duktigt slut! Skrev jag inte nyligen någonting om plågoande, tyrann och slavdrivare? Trodde jag att det bara var andras mesiga uppfattningar? Tydligen!
Jag ville bara ha gratissessionerna, men nu finner jag mig ändå vackla. För jag vet ju att jag behöver detta, min rygg behöver det framför allt. Sovmorgnar eller bara att ligga och dra sig i sängen funkar inte för mig på grund av smärtan. Jag skulle aldrig uppbåda tillräcklig motivation på egen hand att göra den sortens träning min rygg behöver. Jag behöver en slavdrivare. En sabla dyr slavdrivare. Ska fundera några vändor till och köra andra sessionen nästa vecka. Betala flera tusen för något man ogillar men ändå gillar för att all träning känns bra efteråt och min rygg tackar mig. Suck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0