Kors i taket


Idag var det dags för julbord med jobbet och ja, samma outfit som förra året. Mitt utbud av finkläder är, hm en aningen begränsat. Detta skulle nog knappt ens kvalificera sig till den kategorin men ändock hyfsat för att vara jag. Förkylningen värre så det var en ynklig Linda som tacksamt kunde sitta av eftermiddagen på Group ITs AEM istället för femtioelva CRM-möten. Kände sådär för en julfest med tafatt underhållning och social samvaro. Detta år överträffade dock de tidigare med råge. Visserligen kände jag mig eländig, saknade röst och var lomhörd men hade turen att kunna placera mig vid en bordsände med Mikael bredvid. Var länge tomt mitt emot tills en senkommen slog sig ned. Konverserade artigt med hyfsat uppriktigt intresse.
Effektiv, dvs kort och okomplicerad underhållning innan vi fick äta. Och jag åt såklart för mycket trots att det inte smakade någonting. Jäkla snor.
Därefter tog något pudelrockband in scenen och alla knödde ut sig i korridoren för att kunna skrikprata med varandra. Ingen höjdare i mitt skick men skötte mig hyfsat. Hade tom ganska trevligt. Pudlarna packade ihop och vanlig musik tog vid av en kille på IMS, dvs IT-kollega. Trökig mainstream och folk droppade av. När det knappt var något folk kvar kikade jag in och lokalen var helt tom. Tyckte så synd om honom och vågade mig på att önska lite musikbyte. Han drog på Antiloop och förkylningen försvann i musiken. Med hela golvet för mig själv fick jag för några låtar återuppleva euforin och dansa till svetten rann längs ryggen. Underbart! Jag var bland de sista att lämna(!) Tack DJ-Max, skulle ha kikat in tidigare bara. Kände i och för sig att orken var helt kass så kanske lagom med de få låtar det nu blev ändå.
Fick till en groupie med två av mina nya gruppkollegor också. SM Anette för CRM som jag kommer att jobba mycket tajt med samt Rickard, AM för nVista som är helt beroende av ett av de system jag nu ska ansvara för.
De få som bevittnade min dansfrenzy hade nog svårt att tro att jag faktiskt körde hem sedan...
Himmel, längesedan jag var uppe så här sent, och mitt i veckan dessutom. Gott med lite sovmorgon då jag lämnar på dagis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0