Ont i hövvet


En liten tjej och en stor Brorsa. Efter simskolan drog Johan på whiskeyträff. Vi tjejer besökte Liseberg för kaninkramning, bushus och karusellåkning. Sista turen, Högspänningen är en ganska trevlig utsiktstur - om man låter bli den där grejen i mitten som får korgen att snurra. Denna gång fick vi åksällskap av två tjejer som självklart snurrade som tusan - hela tiden. Jag bet ihop, åkturen var ju för dom men fy sjutton vad illamående jag blev. Ronja var helt oberörd medan jag riktigt kände hur grön jag blev. Som tur var var det just sista åkturen så vi begav oss hemåt därefter. Vid utgången stod en hög och rökte så vi fock gå igenom deras stinkande utandningar. Trodde magen skulle ge upp och funderade på vilken av de cigarettsugande äcklen jag skulle spy på. Så förbannat vidrigt det är.
Mat i magen hjälpte något men som alltid när jag varit åksjuk får jag ont i huvudet. Vilket jag ännu har. Fy, jag tål verkligen inte något längre, kan inte ens gunga en vanlig barngunga.
Liten Grå med Bror och Release nummer 65 på nedladdning till padda och iFån. Imorgon blir det dubbelpass med kvartal i stan följt av Frölunda som vanligt. Pust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0