Fredagströtter

 
Nu är det mörkt när man kliver upp. Segt. Men när man lubbar och morgonsolens strålar spricker fram mellan träden är det riktigt mysigt. Just det. Jag lubbar och tycker det är mysigt. Blir lika förvånad varje gång. Johan med. Vet inte vem av oss som trodde minst på att jag en dag skulle gilla att lubba.
Halvvägs blev det dock rätt segt men tydligen höll jag ändå tempot rätt bra. Min nya spellista innehåller enbart combatlåtar, power och muy-thai och stegfrekvensen ökar markant när jag följer takten. Dock får jag korta steglängden men ändå håller jag riktigt bra tempo. Tuggade ihop dryga milen så är riktigt nöjd med mig själv.
 
 
Till lunch var det så dags för nypremiär av ViPR i Lindholmen. Alla tio platser fyllda och jag tyckte det var lagom faktiskt. Mikael hängde på och han var duktigt slut efteråt. Det ser jag som ett bra betyg. Liksom de positiva (och trötta) kommentarer jag fick efteråt. Det skulle verkligen vara roligt att köra lunchklass men det känns inte riktigt bra att vara borta från jobbet. Visst har jag goda möjligheter att flexa men ändå.
Nästa vecka är vi i Skövde med jobbet så då kan det inte bli något ändå så kan fundera en stund till. Hoppas Mikael har lite träningsvärk imorgon i alla fall.
Jobbar ikapp lite medan Lilltjejen bygger koja. Längtar efter min spahelg som nu är bokad i oktober. En födelsedagspresent till mig själv. Fick bli Vann igen då jag gillar deras omgivningar, mat och spaavdelning. Tyvärr hade de inte kvar någon manlig massör vilket är synt. Hade ju en ambition att testa nya men finner mig nu bekväm och ovillig att riskera en otillfredsställande helg på ett oprövat kort. Arken var ju en positiv överraskning men läget är tråkigt. Havsutsikt i all ära men joggingturen går genom hamn- och industriområde.
 
Lite trött i ögat. Blir nog en tidig kväll ikväll. Nordic Wellness har sin årliga helg för alla anställda i Tylösand i helgen. Jag testade ju för första gången ifjol och står över denna gång. När jag ringde bokningen för eget rum och middag på annan tid än det gigantiska sällskapet märkte man en viss skepsism i hennes röst. Nej, det där spektaklet var inget för mig.
Kvartal på söndag så ny pluggperiod är på gång igen. Antagligen sommaruppehållet som gjort att det känns som nyss vi bytte release. Hoppas de har skippat "HIIT"-influenserna till den kommande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0