Fåtöljen

Drömde att jag jagades av Godzilla. Hade varit trevligt om jag kunnat springa lika snabbt och uthålligt några timmar senare på bandet. Inte ens tillfredsställelsen av själva genomförandet klarade att hålla mig igång mer än en dryg halvtimme. Tio minuter lubb och resten intervaller. Gaah vad tråkigt! Jag måste försöka utomhus istället men det tar emot nåt vansinnigt. 

Mycket trevlig teamdag igår för övrigt ute på Hällered. Denna gången fick vi åka med XC60 och därmed de riktigt elaka testbanorna. Inte lämpliga för en Polestar precis. En del hade verkligen bara som syfte att vara så jäkliga som möjligt mot bilen. Vi flög som vantar däri. Kändes lite sådär att efter sådan misshandel pressa hastigheten på höghastighetsbanan. Jag fick lite större respekt för Volvo kan jag säga.
Jag hade fixat några snabba tävlingar för gruppmedlemmarna till avslutning. Till frågesporten valde lagen var sitt ljud.  Kunde omöjligt hålla mig för skratt då ena laget körde pruttljud och det andra hoade som sorgsna ugglor!

Kommentarer
Postat av: Elin

Om vi ses på lördag får du ta med löpgrejernaj så kör vi ett pass! :)

2015-04-29 @ 20:56:59
Postat av: Linda

Aaaahahahahaokej! 😱😝

2015-04-29 @ 21:39:20
Postat av: Elin

Härligt! kan satsa på antingen långpass eller intervaller - har fina pass i båda kategorierna om du vill testa... Och självklart bara utomhus!!! 😊

2015-04-30 @ 17:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0