One down


Fick börja dagen med lite frisk morgonsol då brandlarmet gick vid halv åtta. Sedan gick dagen i ett där jag mest fick vara uppe hos Treasury och bråka med deras datorer. Intill ligger papper med transaktioner på sexsiffriga belopp och man förstår deras frustration då de inte kan arbeta. 
Hann aldrig riktigt bli nervös för releasen i Partille. Välfylld sal och koreografin satt riktigt bra. Det är pre-cues som kan tajmas bättre men det kommer när jag blir säkrare. Alltid lika skönt att ha det gjort. Helt skakis i benen!

Det tycks mycket om valresultatet och framför allt att SD blev tredje största partiet. Ett resultat kanske av missnöje, kanske av okunskap och rädsla. Men resultatet är de facto där och kan inte längre försökas frysas ut eller ignoreras. Vad säger Åkessons politik om sådana som mig egentligen? Jag faller väl under en form av anhöriginvandring? Han kan väl inte skilja på anhöriginvandring och anhöriginvandring? Är adoption ok så länge det är inhemska svenska barn? 
Jag förstår SD-väljarnas rädsla. Det man inte kan eller förstår är ofta skrämmande. Enda sättet är att försöka upplysa, skapa förståelse och insikt. Att bara fördöma ger motsatt effekt. Att fördöma den som inte förstår skapar lätt trots. 
Nu är det dags att duscha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0