Ajaj!


Lite regn och trafiken köttar ihop sig. Bävar inför första snön. Blev ett litet gött gäng ändå men urgh vilken träningsvärk jag har! Att något så lite som byte av styrkelåt och sågning av ved gör så mycket för min arma kropp. Bröstet och triceps, ajajaj.
Pickar på ny fellefån då en stycke 4s med demolerad skärm och en stycke 4s med ok skärm lämnades in i utbyte mot en stycke 5s. Jobbigt att måsta registrera/aktivera/verifiera vissa appar ännu en gång. I-landsproblem delux.
Jag och Stora Grå jobbar på vår relation och det är något bättre. Går åt rätt håll om man säger så. Rattvärme, synkning till min Spotify och möjligheten till fjärrstart av värme är otvivelaktigt trevliga grejer. Men himmel och mögel vad tråkig den är att se på. Totalt omöjlig att hitta på parkeringen, framför allt på Volvos parkering! Jag vet, i-landsproblem än värre. Stora Grå är komfortabel men känns stor. Gulingen är rolig och tio gånger snyggare. Ack dessa mariga val!
Har till och med träningsvärk i magen!

När jag försökte somna igår kände jag hjärtat slå ovanligt fort. Var bara tvungen att kolla pulsen. Nittio! Vafalls? Generellt  har jag relativt hög vilopuls men hallå? Har hänt andra kvällar men då inte orkat mäta. Hos Johan å andra sidan kan man gå på muggen mellan två hjärtslag. Fattar inte hur man kan ha så låg puls och fortfarande vara medveten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0