Sköna söndag

Det är nästan så vi har utvecklat ett mönster, vardagsmönster kallas det kanske. Lördagar är fokus på Lilltjejen i form av aktiviteter tillsammans hela familjen. Bad, cykeltur, utflykt och så vidare. Söndagen hämtar jag ikapp hemmavid i form av tvätt, vikning av tvätt, dammsugning, röjning av ytor, och sporadisk dammtorkning. Kanske kommer jag ihåg någon blomkruka eller är riktigt ambitiös och tar fram skurmoppen. Ibland tillkommer någon bonus som att sortera Ronjas kläder, rengöra akvariet och skrubba tandkrämskluttar ur handfatet.
Ibland gör Johan något annat nödvändigt hemmafix men ibland drar han iväg med Lilltjejen på någon egen aktivitet. Geocaching eller Landet eller både och. De blilr då borta tills det är dags för mig att åka till träningen så är jag effektiv kan jag få en egentimme att förfoga över efter helt eget tycke.
 
Fann det värt att investera lite tid till en sen men riktig lunch. Vitlöksfrästa färska champinjoner. Mmm!
Äter min mat, läser en redan femtioelva gånger läst bok och får detta av Johan. Tillvaron känns bra.
I instruktörsrummet möttes man av denna syn. Muffinvasion! Man ska vara instruktör för att bli lycklig av en extra stor hög med headsetmuffar.
Lycklig blir man dock inte av att sniffa på mina handskar. Huga! Inser nu att jag glömde slänga dom i maskinen med resten av träningskläderna. Jäklar.
Liten trogen trupp deltagare till båda passen idag. Två nya block till 3D:n och rackarns vad jobbigt det blev för axlarna! Fick improvisera ett tredje block och nu i efterhand se över upplägget av blocken till nästa gång. Urgh! Någon ny övning till Athletic också och är rätt nöjd med den nya utmaningen. Ska bli intressant att se hur intresset är i Stigs Center på tisdag.
 
Lite bastu, lite dump på återvinningen, veckohandling och så mata Guling. Runt tjugo grader idag och med mulet och nästan kvavt idag var det skönt med lite regn.
Kort men intensiv vecka på gång då vi har grejen med jobbet torsdag till fredag. Och så nästa vecka är det Kristi himmels. Det är alltså inte ens två veckor tills all överlämning ska vara klar! Det jag ska ta emot har knappt börjat och det jag ska lämna ifrån har inte börjat över huvudtaget. Ööh, jomensåatteee.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0