Checkar ut


Fullkomligen sprutat ut R2R-beställningar ikväll. Tjejen i supporten måste ha undrat vad det var för nöt som ringde femtioelva gånger. Antingen fick jag en del av hennes nattpass att passera lite fortare eller så störde jag under pågående Champions League final. Den match där jag väckte Johan så han inte skulle missa den, omtänksam fru som jag är.
Ansökt om nya konton, flytt av accesser, flytt av roller och flytt av ansvar. Checklistan bara växer men ser förnöjt att många bockats av när jag stänger locket till min laptop. 
Produktiv dag minsann med utflykt till lekplatsen under eftermiddagen tills Johan återvände. Då blev det tur till Stefan allihopa via skoaffär då Lilltjejens nya skor skavdes sönder på två dagar. Att hon inte kan lyfta fötterna när hon använder dagis springcyklar? Och billiga skor håller därefter.

Provianterade sushi, tre små rätter, dumplings, chicken thai och spett för att bredda Stefans kulinariska erfarenheter. Blev lite besviken på ställets dumplings men han fann allt aptitligt. Annars är det ju inte alla som är positiva till sushi första gången.

Nu känner jag trött-tåget komma rullande. Bäst att hoppa på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0