Måndag


Endorfinstinn Linda, Lindas overksamma nödlösning och Johans skojiga middag hemmavid.
En anledning till att jag föredrar att vara i god tid till mina pass är marginalen för tänkbara strul. Från trafikhinder till headset- och stereoproblem. Idag upptäcker jag att skivan jag bränt med gammelmixen tydligen ligger kvar hemma. Typiskt mig. Kollar fånen men där är låtlistan av någon anledning inte komplett. Hämtar datorn men inte heller där är den som den ska. Skit.
Får köra vanliga releasen och göra snabba skivbyten till två låtar. Blev ok ändå men med tidsnöd hade det blivit jobbigt. Fick total blackout till muy thai-låten så stammisarna fick hjälpa mig. Fyra jab-cross och två armbågar, inte sju och en hallå! Tog nästan hela första blocket innan poletten föll ner och hela koreografin kom tillbaka. Så går det när Linda börjar blanda gamla samtidigt som den nya pluggas in. Hopplös.

Tiotalet deltagare men sådan stämning och sådant tryck att sega, trötta Lindas energi slog i taket. Galet kul och vansinnigt skönt! Tre veckor till sedan är det sommaruppehåll för combaten i Partille. 

Kommentarer
Postat av: Ms Charlie & Baby Wayne . Turn tragedy into triumph

Ja de var ju tagna av mästerfotografen! Så himla roligt att du tog bilder under bcn :)

Aw det är den finaste kommentaren jag har fått på länge <3 tack snälla du vad glad jag blir.

Lång historia kort. Jag gick ner från ca 124 kg till 61,7 kg. Gjorde en bukplastik (resultat av stor viktnedgång) och brösten. Blev ganska sjuk och blev sängliggande. Saker och ting strulade till sig och jag gick upp till 73 kg. Sen har d bara fortsatt upp, kroppen är inte densamma efter op (har ej ens samma form). Men nu är man nere i 77,7 kg och hoppas kunna väga ngnstans där jag var innan. Känner mig inte bekväm plus att jag känner av vikten ganska mkt i ex träning och dylikt.

Men ger ej upp!

Tack ännu en ggn för en super söt kommentar! kram

2014-06-02 @ 20:21:05
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0