Jaja


Glömde fylla på mina Vitamin Well drycker och i brist på sådana i anläggningens kylskåp nödgades jag köpa en vanlig sketen vatten. Det är proteindrycker hit och energiboosters dit. Nittionio procent innehåller koffein eller smakar blä så det minst illasmakande av alternativen blev detta. Betala för vanligt vatten. Så b.
Jag ska vara väldigt törstig för att faktiskt vilja ha vatten och det händer ungefär lika ofta som jag bär klänning. 
Drack ju aldrig under passen när jag var deltagare, började när jag bytte plats och behövde fukta (läs pausa) mellan låtar.

Idag blev det fyra till 3D:n och två till Athletic. Var riktigt många bokade till den förstnämnda men sedan slog väl solen och latmasken till. Får se hur det blir till morgondagens combat när jag nu börjat både mixa in gamla låtar och plugga in nya.

Vi körde en vanlig söndag då Johan hade såpass ont i foten. Han och Lilltjejen drog till Landet medan jag slabbade på ett andra lager olja på altanen. En tredjedel gjord, två tredjedelar kvar. Tvättat, plockat, torkat, vikt och vattnat. Öppnade en bok i solen ungefär en kvart innan det var dags att åka.
Nu har regnet kommit som en följd av den tryckande värmen. Känns väldigt likt föregående söndag men dess översvämningar ska nog inte upprepas denna gång. Men lite åska är alltid trevligt.
Japp, återgått till mina gamla skor då de andra tyvärr kändes för höga. Dessa börjar dock bli väl nedtrampade, så ett par nya likadana hade inte varit fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0