I fas igen


Vaknade tidigt och tog en sväng längs stranden. Loggade en cache till och fotade de som körde dagarnas sista programerbjudande: Yoga.

Avnjöt ännu en god omelett-frukost och njöt i utomhuspoolen innan jag packade ihop och checkade ut. Drog in till Halmstad och shoppade lite. Eller okej, mycket till Lilltjejen och lite till mig. Välbehövliga shorts till exempel.
Däremot har jag lyckats med konststycket att glömma min kod till Visa-kortet! Tryckte det jag trodde var rätt på hotellet men då den sade att det var fel fick jag blackout. Jag har ju slutat tänka vad jag trycker och trycker efter "mönster" istället. Tyckte som sagt jag gjorde det men nähä. Försökte tänka och fick fel igen. Fick signera istället för att riskera en tredje gång.

I första affären tyckte jag att jag kom ihåg den. Eller inte. Tur man har ett till kort där jag faktiskt tänker vad jag trycker och därför kommer ihåg! Men störigt! 
Semestertrafiken verkar ha dragit igång. Det är ju visserligen juni men för mig känns det ännu inte som sommar konstigt nog. Trots slappande i solen och strandpromenader.
Två till 3D:n och fem till Athletic. Inte fler till efterföljande Yoga. Fick ge mig själv några örfilar på vägen upp så skönt att vakna till ordentligt med lite träning.
De har installerat en ny våg på anläggningen. Mitt i synen där alla passerar till omklädningsrummen så fick ju hoppa på när den nu stod dör och såg ny ut. Är tanken att man ska väga sig före och efter sitt pass?
Badrumsvågen hemma är det bara Johan som använder. Själv går jag mer efter centimeter än kilon, eller snarare klädstorlekar. Orka hålla på att väga sig hela tiden. Fast till skiduthyrningen i Sälen är det ju nödvändigt att veta förstås. Så ok, jag nyttjar en våg i alla fall en gång per år. Och just ökat frekvensen med hundra procent.
Johan messar att de fått besök hemmavid. Mycket troligt inbjuden av Gråbröderna. Johan fick kryck-hoppa till tjärnen så Lilltjejen kunde rädda gästen från den jobbiga torkdöden.

Invalido som Johan är såg förstås huset ut därefter. Men med påfylld energi vågar jag inte säga att det var ett nöje men närapå, att bringa ordning igen. Tvättat, bytt Ronjas sängkläder, röjt i köket, packat upp mina grejer och Lilltjejens efter deras övernattning på Landet. Dammsugit ett ton döda flugor, fixat middag, vattnat, nattat, plockat, vikt och torkat.
Så nu är jag i fas där jag brukar vara inför den kommande veckan. Skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0