66 av 252

Medan jag laddar upp drygt 250 bilder på NW's FB-sida knopprar jag lite här.
Det var visst Grit som kördes där i sanden även om jag tyckte musiken lät väldigt Tabata-aktig. Skit samma, apjobbigt verkade det i alla fall.
Utmanare mot gladiator såklart.
Partille-teamets konstverk:

Att många frågar var de kan hitta mina bilder och att jag tycker det är roligt att fota bäddar ju för mig att gå bananas med kameran. Detta är ju dock förutsatt jag faktiskt vågar göra det ordentligt. Jag känner ju inte människorna och är ju av den typen att jag gärna ber om ursäkt för min existens i okänt sällskap. Om ett okänt fruntimmer kommer fram och fotar, blir man inte lite brydd då? Bland medarbetarna i detta företag är nog svaret ganska klart nej. Det är bara min person som inte vill tränga sig på.
Företagsledningen bjuder på disco. VD:n fick visst inte vara med på koreografiträningen vilket gav numret det där lilla extra.
Nordic Wellness awards. Många välförtjänta. Många för intern beundran. Är lite kluven för sådana där utmärkelser. Tycker det är positivt att lyfta fram bra insatser men hur bedömer man egentligen en sådan? Har alla verkligen en rättvis chans?
 
Med middag klockan åtta var man duktigt hungrig. Innan förrätten var på plats hade den passerat halv nio. Som tur var fick jag en bordsgrannes också annars hade jag fortfarande varit hungrig. Varmrätten var nämligen ingen höjdare. Inte alls. Men jag är nyfiken på hur de bär sig åt för att prångla ut nästan trehundra varmrätter på en och samma gång.
(Redo att serva!)
 
Fick sitta med goa Partille-gänget trots att jag ju faktiskt tillhör Kållered, men så dåligt engagerad är jag att jag inte kände igen någon därifrån. Försökte ändå. Eller kanske inte så jättemycket. Drygt en halv evighet och avslutad efterrätt senare hade en ohörbar intern underhållning tagit vid och en tjej vid grannbordet visat brösten. Då tyckte undertecknad att det fick räcka och tackade för sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0