Som vanligt

Klockradion hade ännu inte slagit över till 07.00 när jag vaknade. Solen skiner utanför och jag funderar på att ta en promenad. En sådan där som det bloggas, instagrammas och facebookas om från höger och vänster. Väljer paddan istället för lite spel och surfning. Men nu då? Så här är det nästan alltid. Somnar efter Johan och vaknar innan Johan. Han hävdar att han behöver tv:n på för att kunna somna och gör det på tre minuter. Sedan blir jag kvar för jag fastnat i vad det nu än är för meningslöshet. Fast på sistone har det förstås varit fotbolls VM och det fastnar jag definitivt inte i. Sportljuden så som hockey och fotboll med det där förstärkta publiksuset har jag svårt för. Då får jag istället ligga och försöka zooma bort oljudet som trots lägsta volym känns som motorvägsbuller. 

När vi var på bio häromveckan och flanerade längs Avenyn fick vi för första gången se ordningsvakternas nya uniformer. Ja, det var nu längesedan de infördes men SÅ ofta har vi alltså varit på stan kvällstid. Hur som helst lämnade jag ju ordningsvakteriet i samma veva som uniformen infördes så behövde aldrig kränga på mig den. För snygg är den inte. Tanken är bra med enhetlig klädsel på alla ordningsvakter men, (nu tassade Lilltjejen in) färgen och stuket? Njae.
Saknar det jobbet ibland men även om tiden skulle hittas någonstans skulle det ändå inte vara tillräckligt för att finna det värt kostnaden. Skulle ju bli tvungen att gå om hela utbildningen samt köpa uniformen, så länge jag inte knyter mig till ett företag. Och  mycket skulle jag inte jobba.
Neh, ett roligt extrajobb är tillräckligt. 

Håller på att vänja av Lilltjejen napp på natten. Går över förväntan faktiskt vilket nog underlättats av att hon somnat i bilen de första två nätterna vid hemfärd från Landet. Så igår var egentligen första insomningen hemma och visst tjatade hon efter den. Dock ingen gråt och inget skrik. På de upprepade orden "Jag vill ha min napp" svarade jag bara "Förstår det" och så distrahera så mycket som möjligt med paddan. "Nej" skapade bara protester. Och till slut så kunde jag lämna henne med den för att somna själv. Får se hur många kvällar det tar innan hon slutar fråga.
Idag väntar en svettig dag i friggeboden med en pensel i högsta hugg.

Kommentarer
Postat av: Ms Charlie & Baby Wayne . Turn tragedy into triumph

Oj visste ej du jobbade som vakt förut, coolt må jag erkänna.

Ja alltså jag tror jag eftersvettades i typ två timmar? Helt kaos haha. AWESOME! Ska köra dancestep idag med, trots att dt e typ 30 plus ute hahah.

aw tack gud vad snällt skrivet! <3. Köpte en ny kamera för ngra veckor sedan, Nikon d5200 - första systemkameran. Haft kompakt systemkamera innan. Denna tar tid och klura ut märker jag. La upp nyss från idag, vad tycks?

Hahahha jag har trackat honom med bilder sen han kom ut ur magen HAHHA. Så han har lärt sig, if you ask me - he is awesome.

Puss!

2014-07-10 @ 14:54:01
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0