Nät

Tillbaka i civilisationen och tillräcklig täckning för Internet. Två intensiva dagar har resulterat i ett riktigt mysigt krypin för vår lilla familj. Helt självförsörjande kan vi vara förutom toalett och dusch. Kylskåp och gasoldriven minispis med ugn. 
Shoppat gärnet på Ikea och Jysk, fixat och donat.
Måste komma ihåg att fota ordentligt. 
Komplett som sagt så bara finlir återstår. Fick en god paus på Panget igår med fantastiskt god fisksoppa och såklart - creme brulee!

Idag återvände vi hem innan vidare färd till Alingsås. Blåbärsplockning i regntung skog var väldigt mysigt och jag mindes alla timmar jag och Jenny ägnade åt bärplockning som barn.  Med fyllda hinkar balanserandes på våra cykelstyren pedalade vi sedan hem för att rensa och därmed få det något högre literpriset hos köparen. 
Här var Johan var måttligt road. Tror det var första gången för honom - och sista.

Blev en rejäl promenad för Lilltjejen fram och tillbaka också genom jättemysiga omgivningar.



Då vi behövde lastutrymmet i Saabis för all min shopping flyttade vi över Ronjas stol till Gulingen. Där kan vi ha henne fram och det är riktigt mysigt att ha henne bredvid. 

(Selfie)

God mat och mumsig blåbärspaj innan fotbollsfinal där både jag och Elin tacklade av i soffan med var sin avkomma. Tyskland vann visst.

Imorgon bär det av till Landet igen. Semestervecka två står för dörren.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aw sötnows!

2014-07-15 @ 09:59:21
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0