Lilla grå



De sociala medierna fylldes av "Äntligen" lika snabbt som växtligheten sörplade i sig. Såg länge ut som vi skulle missa det men till slut dånade det runt knutarna och vi fick en liten släng av regnet också. 
Johan drog på GAIS-match och vi tjejer drog till Bäckebol för lite exklusiv shopping. Dammsugare.

Letade mig fram till avdelningen och fann ett tjog. Suck. Högg en säljare, specificerade mina krav: En vanlig jämrans dammsugare att ha hemma. Killen visade ett exemplar som inte kostade motsvarande en lyxkryssning så jag högg den, betalade och gick. Jag är en riktig drömkund.

Med tanke på förmiddagens genomklappning har jag nu faktiskt tagit  de järntabletter jag annars alltid fuskat med. Och med mannen borta passade jag också på att ta i från tårna.
Ja, fick ett extra middagssällskap också. Apropå gråkatt har vi fått en liten snyltgäst i huset. När vi nu har öppna altandörrar typ jämt upptäckte vi nyligen en liten gråspräcklig kattflicka kring huset. Liten och väldigt tunn tassar hon in och ut ur huset utan att Gråbröderna gör mer än fräser lite lamt. Vi har börjat kalla henne Lilla grå men då hon är vild kan vi inte komma nära. Tror tyvärr att det faktum att hon är osteriliserad undergräver Gråbrödernas möjligheter att försvara sitt revir så som de kanske skulle önska. Men jag har heller inte hjärta att jaga bort henne. Har någon grumlig tanke att försöka fånga henne och tillse att hon steriliseras. Är rädd att hon präglats såpass att hon inte kan bli tam men vill om möjligt förhindra att fler hemlösa kattungar blir till.
Känner mig bara inte så snäll mot Gråbröderna genom att låta henne fortsätta kränka deras revir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0