Klippt


Syns inte mycket framifrån men klippt mig, rejält. Tydligen hade jag en rejäl v-form där det längsta sträckte sig en bra bit ner på ryggen. Och visst har jag märkt av längden, besvärande nog. Så nu kapades det till samma längd som framtill, dvs samma längd hela vägen runt. Över femton centimeter baktill och oj vilken skillnad. Inte så jag ser det av naturliga orsaker men det känns. Längesedan jag hade såpass kort faktiskt.
Har inte haft så mycket spray och annat i håret sedan jag gifte mig. Säger en del om hur mycket kärlek jag ger mitt hår.

Lilla grå intill mig. Hon håller sig undan på dagen och kommer till kvällen, väldigt kelsjuk. Hon är lika liten som hon ser ut på bilden. Min gissning var ju kring halvåret, så liten är Lilla grå alltså i storleken. 

Har fått lite nytta gjort på hemmafronten, bland annat ännu en sväng till tippen vilket känns bra. Bort med gammalt bråte som bara tagit plats. Gott att få lite röjt innan semestern är slut. Imorgon blir det kalas för Erik i Jörlanda. Tanken var att övernatta på Landet därefter men då det nu blev att Johan ska på fotbollscup  fredag till söndag åker vi hem så jag kan delta i ännu ett combatpass till kvällen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håret blev jätte fint!

2014-07-31 @ 09:53:09
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0