Juli


Tidig från jobbet så lökar lite på pendelparkeringen. Saabis står intill och väntar för att ta min lekamen vidare till dagis. Semesterveckorna börjar rulla igång vilket märks på kalendern med signifikant färre möten. Försöker jobba ikapp men luften har gått ur mig och motivationen är sådär. Känner att det är riktigt skönt att bara sitta här med regnets smatter mot Gulingens yttre.
Johan har sin Sandens-träff idag och GAIS-match imorgon så jag och Lilltjejen ska leva rövare på hemmaplan. Vilket vanligtvis betyder iPads och tv.
Sedan kanske man ska underhålla sitt barns hygien så får klämma in besök i badkaret också.

Upptäckte igår att jag saknade mitt kredit/tanka-kort. Spännande tankar flyger fram när man funderar på när man använde det senast. I lördags visade det sig när jag kom hem och med hjälp av Johan kunde ringa och kolla senaste transaktionen. Betalade parkeringen innan bion och eftersom automaten tjuter om man inte tar ut kortet antar jag att jag tog ut det och slängde det över axeln eller nåt. För i plånboken är det inte. 

Semestern är som sagt i antågande så ska försöka få tummen ur och boka den där julklappen jag gav Johan - förra julen. Ridning dagstur i Svartedalen. Rätt nöjd att jag i alla fall bokat en aktivitet vi diskuterat hela våren: Boda Borg med kollegan Mikael och hans tjej Johanna. De har ju aldrig varit där så nu är utmaningen antagen!

Kanske vikarierar ännu ett pass denna vecka förresten. Har ju aldrig vikarierat på Exclusive så får kanske möjligheten att testa den anläggningen på söndag. 


Kommentarer
Postat av: Anna W

Vad mysigt det låter med slapparkvällar med Ronja! Vi har slapparmornar här. :-)

2014-07-02 @ 09:10:28
URL: http://andasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0