Sängen

Lång dag. Drog till Allum efter jobbet för ärenden inför morgondagen och kommande Sälentripp. Fixade både ärenden och presenter till mig själv. 
Japp, Blondinbellas innesko Flattered och skissmaterial för min nyväckta hobby. Golvvärme till trots blir det ibland kallt och hårt för fossingarna. Testat ett flertal olika tofflor som visserligen värmer men värmer för mycket. Inte så fräscht. Läste om Flattered och blev nyfiken, kroknade lite av priset men i jämförelse med andra liknande var de inte mycket dyrare. Fick dessutom rabatt. 
Hemma vid sju efter en 45-grams Maxburgare som middag. Direkt av med strumporna, vifta förnöjt med tårna och så kippa på sig skorna. Omdöme efter deras första timmar är hyfsat. Inte för varma - bra. Skaver vid kanten ovantill, hur ska man beskriva, närmast stortårna - mindre bra men hoppas, utgår ifrån att de töjer sig något. Tunn sula - mindre bra. Efter några timmar på fötterna känns det mycket väl att sulorna är tunna. Så hade sulan varit tjockare hade det närmast blivit toppbetyg, såvida de går till sig och skavet försvinner. Hade tänk mig svarta, men då storleken var slut och jag vill ha med dom till Sälen fick det bli rosa. 

Imorgon fyller Lilltjejen tre år. Inte klokt. Så det blir att greja vidare medan Johan är på innebandyn inför lilla kalaset med släkten på eftermiddagen. Nu trött i ögat. God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0