Söndag


Stor ny soffa men fåtöljen är favoriten. Vetebältet över ryggen värmer gott och också Johan har lagt upp fötterna efter ett stunds röj i skrubben.
Jag hoppas och tror att de flesta har en skrubb av liknande karaktär. Där allting pytsas in i brist på annan plats, även kallade kommer-aldrig-att-användas-men-har-inte-hjärta-att-slänga-grejer. 
En mish-mash av prylar som ovan varvas med sådant som faktiskt används. Kläder, ekonomipapper, verktyg och tejp varvas med återvinningsbehållare och handdukar.
Apropå återvinning fick jag med mig batterierna till holken på min väg till träningen. Det var på tiden.
Påbörjade lite håglöst att röja i skrubben, med den anda man har när man inte riktigt vet var man ska börja. För skrubben är ju liksom ändstation. Man botaniserar, sorterar och organiserar men det slutar oftast med att grejerna bara byter plats. Kanske en del hamnar på vinden, ett sista uppskjutande av den slutgiltiga utsorteringen. 

Blev en liten promenad i regnet också för att vi alla skulle få lapa lite frisk luft.


Fullbokad Athletic sjönk till ynka två deltagare och oj vad de fick slita. Hohoho! Grymt kämpade dom för det är onekligen svårare att fuska när jag står mitt i synen och gastar.
Nästa vecka är det sportlov här nere vilket kanske förklarar bortfallet på passen. Jag är i vilket fall grymt taggad till imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Skrubb?? Hela vårt hus ser ut så där...

2014-02-10 @ 08:45:17
Postat av: Linda till Anna W

Hahahaha! Ok du vinner! ;)

2014-02-10 @ 17:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0