Huvudlöst


Vi har fått större spegel för bättre selfies i instruktörsrummet. Hur långt ifrån jag än går tappar jag huvudet. Lite kul på ett sätt kanske och kanske mer typiskt träningsselfie att bara ha med kroppen. Nåväl.
Till skillnad från förra helgen var det en väldans massa deltagare till dagens 3D, även om det också idag avbokades en hel del sista timmarna. Likaså Athletic hade riktigt många. Kul!

Fått lite annan nytta gjord också. Röjde vidare i skrubben och fick faktiskt en liten hög som jag dumpade på tippen och Returvaruhuset. skönt! En mycket större hög ska dock ut till förrådet. Där man knappt kan gå in idag. Hm.
(Tittut! Ok sänker man kameran fastnar man också)

Annars en riktigt lökig helg med rejält oväder på utsidan. Ömsom ösregn på tvären och stormvindar med enstaka solglimtar på en hel halvminut däremellan. Vi storhandlade igår och stod håglösa inför lunchen idag. Bra där. Om Ronja växer upp till en ärtgrön makaronböjd tjej blir jag inte förvånad. En dietist skulle gråta och barnavårdsnämnden gå i taket om de såg oss. Det finns ju ROT-tjänster för städning och sånt. Var är de personliga kockarna? Vi har en nödsituation här!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Mer korv och makaroner till folket!! En stående maträtt, minst en gång i veckan här :-)

2014-02-16 @ 19:10:26
Postat av: Linda till Jenny

En? Här är det mackisar minst tre gånger i veckan! XoP Fast antar att det kunde varit värre, kunde ju bara varit persikor eller nåt. :o)

2014-02-17 @ 07:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0