Helg


I fredags klippte man överraskat med ögonen när solen mötte en vid arbetsdagens slut. En sjukt intensiv vecka var över. Jag vet inte riktigt vad jag föredragit mellan att ansvara för en stor och tung applikation eller flera små som nu. En nackdel med min bredd av applikationer är alla olika verksamheter man jobbar mot. En enda stor eller likväl flera mot samma minimerar antalet fronter att jobba mot. Den ena av mina verksamheter struntar ju i om de sju andra skriker och vise versa. Springer som den skållade råttan mellan dom och de ytterligare uppdrag jag har, pendlar schizofren mellan hög tillfredsställelse över tempot och frustrerande maktlöshet.
Resten av fredagen gick i vilket fall i Brorsans anda.
Johan hade sin whiskeyträff så jag pendlade mellan Melodifestivalens deltävling nummer x och Hunger games innan jag avslutade kvällen med Den otroliga vandringen i sängen. Nej, jag hade faktiskt inte sett den förut och behövde något mysigt efter Hunger games.

Så idag hände det.

Jag fick till en riktigt bra köttgryta! Och kolla grönsakerna! Och vänta, vänta, brödet - är hembakat! Wahoa, jag kan ibland!

Jepp, och så plåga en bra hög Partellianer för ytterligare tillfredsställelse, denna helg som annars haft mycket att önska på mammainsatsen. Stackars Lilltjejen med sin ointresserade morsa. Imorgon ska vi till vårdcentralen för att kolla hennes polyper. Så kan dagis sluta tjata om det i alla fall. Lilltjejen har ärvt sin mammas asiatiskt inspirerade plattnäsa. Vet inte hur många gånger jag som barn fick frågan varför min näsa var så platt. Barn  i all sin obetänksamhet kan vara så elaka!


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Tittar in nästan varje dag, för du är ofta en flitig uppdaterare ;-) Men nu var det några dagar sen det kom ett livstecken... jag hoppas det bara beror på att du har mycket att göra och inte för att det hänt nåt... tänk att man tänker så... vad involverad man blir i bloggares liv ;-)

Hoppas allt är bra som sagt- önskar dig en trevlig helg :-)

Anna i gbg....

2014-02-27 @ 10:48:55
Postat av: Linda till Anna i gbg

Vad trevligt att vara saknad! ;) Du hade rätt, har varit intensiva dagar och känner direkt själv bloggabstinens när bloggen blir eftersatt. Tyvärr är det tråkiga uppdateringar, mest samma sak när dagarna bara går i jobb och barnunderhåll så blir så glad av din kommentar - du är fortfarande med mig! :)

2014-02-27 @ 22:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0