Under eftersvett


Om jag inte missminner mig dokumenterade jag mig själv vid förra årets julbord också. Gott med sill, lite häng med goa kollegor och så kors i taket lite typ dans. Ovant.
Sedvanligt bjöd de nyanställda på luciatåg, ett deltagande både jag och Mikael faktiskt slapp ifjol. Vi slank igenom, kanske för att vi redan varit konsulter på bygget såpass länge?
Nåväl, denna utgåva hade både annorlunda lucia och annorlunda lucia-, öh, dräkter.

Börjar redan bli rörigt i min hjärna med koreografin och hade inte full fokus till dagens pass. Någonstans låg det också och störde att jag ska springa Göteborgsvarvet i maj. När jag nu faktiskt står inför faktum ville Johan också vara med men då ordinarie platserna är slut fick han ta någon av välgörenhetsalternativen. Dyrare avgift men en del går, nu i hans fall till Clowner utan gränser. Så bara sådär har vi ännu en aktivitet att klämma in i våra scheman - löpträning! Räcker en timme i veckan, på ett löpband? Hahahahaha!

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Vilken fin tröja!! Säg att du har köpt den nu och att den går lätt att få tag i- i en vanlig affär!? ;-) Riktigt sugen på en själv :-) Men det är säkert så att den är fin på dig men ser helt annorlunda ut på mig bara för att man blir så förtjust- haha...

Anna i gbg...

2014-12-05 @ 19:58:20
Postat av: Linda till Anna

Åh tackar! Jajjemän, vanliga hederliga Kapp Ahl! :)
Tycker den typen av top passar alla och jag gillar det där pösiga framtill. Sedan var uringningen kanske i djupaste laget för min smak om tyget "åkte fram" men en snygg bh eller linne under funkar. :)

2014-12-05 @ 21:26:42
Postat av: Anna i gbg

Tack för snabbt svar! Och Kapp-Ahl har jag ju nära så jag får smita in och kika nästa gång jag är i krokarna. :-)

Anna...

2014-12-05 @ 22:41:17
Postat av: Linda

Kul! Borde finnas då jag köpde den i lördags. Eller var det söndags? X-)

2014-12-06 @ 08:03:56
Postat av: Anna i gbg

Ja dom måste ha den i ett par dagar till, för jag var och handlade på Coop igår (där Kapp-Ahl också ligger, den enda klädbutiken i Bäckebol- haha, så det är ju lite tur eftersom det är dit jag åker och handlar och uträttar de ärenden jag behöver, det mesta finns där förutom just kläder...)Hann ju inte se detta innan, så nu tar det ett par dagar till innan jag åker dit igen ;-)

2014-12-06 @ 10:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0