Onsdag


En nästan spöklik domedagsstämning när den hängande gatubelysningen svajade i morgonstormen. Antydan till snöglopp när jag lämnade hemmet kvart över fem men blev just inte mer är just antydan. 
Med tanke på hur bra det gick vid premiären var jag nästan lite nervös. Var det en engångshändelse? Efter en kvart lossnade det och den nästan sköna känslan infann sig. Efter ännu en kvart började jag känna av höger knä. Skit. Bryta för att inte utmana och riskera eller ignorera och faktiskt göra det? Började exprimentera med löpsteget från mer lufsande fot-häl-isättning till framfoten. Fick verkligen koncentrera mig men det dröjde inte länge så försvann känningen i knäet! Verkligen annorlunda sätt för mig att springa men när jag testade eller glömde av och föll tillbaka till min tidigare isättning kändes det genast tyngre i benen. Paradoxalt när det kändes stötigare med framfotisättningen. 
På det sättet fullföljde jag den andra halvtimmen i högre och högre tempo. Tung sista kvart men igen ävkelstolt över mig själv!
Drygt nio kilometer på en timme. Sade jag att jag är äckelstolt? Avslutade med nya combatreleasens styrka och stretch. Behöver plugga mer på den sistnämnda. Efter några timmar har jag känningar i knäet igen men inget i det vänstra eller lika illa som förra gången.
Får se hur träningsvärken blir denna gång. Än så länge bara vaderna, antagligen på grund av löpsteget.

Inte den bästa snabbfrukosten kanske men kände heller inte för något mer. 
Stressig dag då jag klämt in ännu ett testdeltagande, denna gång i simulator för de olika driver assistance funktionerna. Till eftermiddagen var det avdelningsmöte där jag igen ombetts vara ansvarig för de avslutande tävlingarna om vandringspokalen.
(In action)

Cheferna fick såklart också delta. Här djupt koncentrerade med en förenklad variant av StaX. Respektive grupp satsar på tänkbar vinnare. Att vara trogen sin chef lönade sig inte när den grupplösa chefen, dvs chefernas chef vann ett uppdrag!
Är inte riktigt nöjd med mitt genomförande men hoppas alla var nöjda i alla fall. 

Regnet smattrar återigen mot takfönstren och vinden friskar i igen. Höll på att bli galen på julskyltens slag mot ytterdörren inatt. Till slut blåste den ned så till denna natt ska jag förekomma och plocka ner den. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Bra jobbat!!! :)

Vart sitter det onda i knät?
Sitter det på "utsidan" så kan det vara löparknä... brukar vara bra med stretch och googlar du får du massa tips på bra stretchövningar för det!!

2014-12-10 @ 20:36:34
Postat av: Linda

Tackar!
Sitter typ under knäet innanför, något höger om senan vad-den-nu hette. Googlat lite och hittade "hopparknä" men den verkar vara lokaliserad mer till själva senan medan det för mig känns mer "bakom" och till höger om den.

2014-12-10 @ 21:15:17
URL: http://tashmiras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0